image

Voor ieder een passende oplossing

phone

Ik wil meer weten!

Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer van Ivengi: +31 (0)88 202 39 00.

U kunt ook uw contactgegevens hier invullen en dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op.

Mockup

Applicatie die voor u werkt, niet andersom!

Easyfunders is een modulair opgebouwd SaaS platform, volledig proces gestuurd en eenvoudig in te richten door uw eigen applicatiebeheerders. Zo haakt het systeem in op uw proces en worden aanvragen afgehandeld op basis van de stappen die u wenst. Als het proces verandert, of als er een nieuwe subsidie is, kunt u als organisatie zelf de benodigde veranderingen doorvoeren. Easyfunders laat organisaties kiezen met welke instellingen en functionaliteiten zij willen werken, en maakt het mogelijk om modules naderhand bij te voegen.

  

Alles overzichtelijk op uw eigen dashboard, nooit meer zoeken naar informatie
Volledig proces gestuurd en per status inzichtelijk
Direct zichtbaar en opvolgbaar wat u nog moet doen
image
U kunt zelf de processtappen volledig inrichten en nadien wijzigen!
Direct alle informatie over deze aanvraag in beeld zichtbaar
image

Zelfredzaamheid voor u als klant

Zelfredzaamheid is een veel onderschatte eis tijdens offertes en aanbestedingen. Uit de praktijk blijkt dat dit één van de meest belangrijkste aspecten is bij het dagelijks gebruik van de applicatie. Als onderdeel van elke implementatie trainen wij uw applicatiebeheerders om zelf de benodigde aanpassingen te maken. Via de gebruikersvriendelijke interface kunnen zij intuïtief processen, formulieren en stappen aanpassen zonder technische kennis. Daarnaast biedt Easyfunders verschillende controlemiddelen tegen foutief inrichten. Dit scheelt tijd, verhoogt de werkvreugde bij uw medewerkers en voorkomt daarnaast onnodige kosten in het beheer. 

Uiterst gebruikersvriendelijk

Easyfunders kent een zogenaamde verrijkte interface en geeft zowel uw medewerkers als externe deelnemers (aanvragers, burgers) inzicht in dié informatie die men op dat moment nodig heeft. Easyfunders neemt iedereen mee in het proces en geeft aanvragers een grotere verantwoordelijkheid, maar doet dit uiterst intuïtief en oogt daarnaast geweldig vanwege de verrijkte interface.

Alles intuïtief ontworpen voor en door vermogensfondsen en subsidieverleners.
image
image

Management Informatie

Inzicht en informatie, twee woorden die veelvuldig gebruikt worden, maar voor verschillende personen in een organisatie ook totaal iets anders inhouden. Easyfunders haakt in op deze behoefte en biedt u als persoon aan wat u nodig heeft vanuit uw functie of plek binnen het proces. Of het nu gaat om aanvragen of budgetteringsvraagstukken of operationele werklast van uw team, als u het nodig heeft, dan kunt u het inzien. Oh, en inzicht in hoeveel er op dit moment reeds gealloceerd is of besteed is… uiteraard zijn ook financieel gerelateerde rapportages en overzicht beschikbaar.

Self-Service Portaal

Geen papieren postproces tenzij u dit nadrukkelijk zelf wenst. Easyfunders betrekt uw externe belanghebbenden bij uw proces. Het geeft aanvragers een grotere rol en biedt hen de mogelijkheid om dit 24 uur per dag zelf te regelen en ook de aanvraag volgen en nog verder aan te vullen. Het Easyfunders self-service-portaal draagt bij aan het nog verder verhogen van “klanttevredenheid” en hun “zelfredzaamheid” en zorgt daardoor ook voor een flinke verlaging van de operationele werkdruk/last van uw interne organisatie.  

Uw aanvragers kunnen eenvoudig de status van hun aanvraag bekijken en meedoen binnen Easyfunders
image